wie ben ik?

Hi hier ben ik! Het gezicht achter & Maud .

Ik ben Maud Tönis en 22 jaar oud. Ik maak alles wat je in de webshop ziet met heel veel liefde en vooral met een glimlach op mijn gezicht. Ik vind het super gaaf om mijn creaties met jullie te mogen en kunnen delen.

Kleine ideeën omzetten naar diverse creaties vind ik het leukst om te doen. Wat ooit klein begon met het idee om mijn ontwerpen te drukken is inmiddels uitgegroeid tot een uit de hand gelopen hobby en een echt bedrijf.

Bekijk mijn portfolio voor een impressie van mijn hand geschilderde kaarten, prints, betekenisvolle armbandjes of unieke handgemaakte ontwerpen. Allen gemaakt met natuurlijke materialen. 

 

 

Ben je nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Je kan mij altijd een berichtje sturen. Volg mijn nieuwtjes en creaties op instagram of Facebook. 

StudioMR .jpg

&Maud is een merk dat liefde en creativiteit uitstraalt. Bovendien is alles uniek! Het is begonnen met een kleinschalig idee om mijn ontwerpen te laten drukken. Zodat ik de kaartjes kleinschalig kon gaan verkopen, dit is uitgegroeid tot een echt bedrijf. Met veel aandacht en plezier pakt &Maud jou bestellingen in, zodat er een feestje in de brievenbus ligt voor jou! Iets waar jij blij van wordt maakt mij ook blij.

 

Veel shop plezier!

Waar staat &Maud voor?