Retourneren

Ruilen of Retourneren:

Je hebt  7 dagen bedenktijd nadat je de producten hebt ontvangen. Die bedenktijd gaat 1 dag na het moment van aflevering in. Binnen die 7 dagen kan je zonder opgave van reden doorgeven, dat je het artikel wilt retourneren of ruilen. Je hebt dan nog eens 7 dagen de tijd om het artikel te retourneren. Let wel op, als het product in gebruik is genomen kun je deze niet meer ruilen of retourneren. Wanneer je de aankoop wilt ruilen of retourneren stuur je een mail aan studio_mr@hotmail.com  met daarin je ordernummer vermeld. Je vraagt dan een retournummer aan. In je pakket zit al een retourformulier, deze vul je in. Voeg het formulier toe aan het pakket alvorens dit terug te sturen.

Dus:

  • Binnen 7 werkdagen melden :retournummer per e-mail aanvragen en retourformulier invullen.

  • Daarna binnen 7 dagen retourneren.

  • Kosten voor retourneren voor eigen rekening.

  • Als je wilt ruilen, nemen wij eenmalig de verzendkosten voor het nieuwe artikel voor onze rekening.

Aankoopbedrag retour

Indien je het artikel retourneert, storten wij binnen 7 dagen je aankoopbedrag retour op het rekeningnummer van de oorspronkelijke koper.

Reservering Ruiling

Indien je het artikel wilt ruilen, geef dan per mail aan waarvoor je het wilt ruilen. Dan reserveren wij het artikel, totdat wij jouw ruiling retour hebben ontvangen.

Retourformulier

Wanneer je het retourformulier kwijt bent, klik dan hier om een formulier te printen

Een aantal tips bij het retourneren

* Wanneer blijkt dat kleding al gedragen is alvorens deze wordt terug gestuurd, heb je geen recht op terug betaling.

* We raden je aan een veilige verzendmethode te kiezen en je pakket te verzekeren. Jij bent verantwoordelijk voor schade aan of vermissing van de producten totdat ze ons magazijn hebben bereikt.

* Bedenk dat wij wellicht niet in staat zijn je retourzending te identificeren zonder je retournummer, ordernummer en je naam, dit kan leiden tot vertraging in de verwerking van je terugbetaling.

 

Retourneren naar onderstaand adres :

By Studio MR

afdeling: Retouren
Bergweg 125,

7524CV Enschede