Mijn eerste blog

Bijgewerkt: jan 5

Hallo hier ben ik!!

Dat klinkt best gek he, mijn eerste blog. Maar het is toch echt de werkelijkheid.


Bovendien vind ik dit best spannend om met jullie te delen. Mijn eerste blog lanceren, nu kan iedereen op de wereld dit lezen. Klinkt net als in een film ;)

Ik zou jullie in deze blog willen meenemen naar mijn reis die ik afleg. Ik ben dit bedrijf al ongeveer 3 jaar geleden begonnen, het begon als een hobby maar is uitgegroeid tot een echt bedrijf. Ik heb sinds kort zelfs mijn eigen kantoor. Daar ben ik heel blij mee. Op de fiets naar je eigen kantoor dat is waar ik eigenlijk altijd van gedroomd heb. Eigenlijk was mijn droom altijd een eigen atelier waar ik helemaal los kan gaan met verf en andere creatieve materialen. Maar ik ben al zo blij dat ik nu collega’s heb mijn kantoor.Je kan even overleggen of dingen delen waar je mee zit, dat is al zo anders dan alles alleen moeten oplossen. Heel fijn dat dat kan.

Ik heb nu een aantal verkooppunten en de webshop gaat steeds beter, superleuk natuurlijk. Maar je eigen bedrijf runnen is een hele spannende en lange weg. Je bent nooit klaar. Toen ik vorig jaar bezig was met mijn website dacht ik: als dit af is, dan ben ik echt klaar. Maar helaas zo werkt het niet. Je bent nooit klaar met je eigen bedrijf. Je moet continu mee met de stroom en continu mee met alle vernieuwingen of je het nou wil of niet. Soms vind ik dit wel echt lastig. Ik ben niet iemand die graag met mijn hoofd op Instagram staat maar mensen hebben hier wel behoefte aan, merk ik. Ze vragen zich af naar het gezicht achter mijn merk. Voor mij is het begonnen omdat mensen mij werk mooi vonden/vinden dit wilde ze kopen en daarom is het ooit ontstaat. Het creëren van nieuwe dingen geeft mij ook energie en kracht om verder te gaan. Soms vergeet ik nog wel dat het ooit begonnen is met het creëren ipv administratie werk of het nadenken over hoe ik bepaalde zaken naar buiten breng. Maar dit hoort er ook bij en dat valt ook onder het stukje ondernemen.

Mijn doel en droom is natuurlijk dat ik er ooit op een dag van mijn bedrijf kan leven. Dat het een steady basis is. Hiervoor is veel werk nodig en daar ben ik nog lang niet. Maar opgeven is voor mij geen optie. Het heeft tijd nodig en dat kan je niet pushen en dat moet ik ook niet willen, zo ben ik niet.Het komt erop neer dat ik nog steeds elke dag nieuwe dingen leer en dat is heel leerzaam en leuk maar soms ben je hier ook helemaal klaar mee ;)

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Ik vond het in ieder geval heel leuk om jullie een stukje te vertellen over mijn reis en deel te laten zien van mij. Ondanks dat ik dat misschien ook een beetje eng vind. Mocht je nog tips of tricks voor mij hebben of wil je mij laten weten dat jij het leuk vond en dat je dit vaker wil zien van mij. Laat het mij weten. Dankjewel en tot snel allemaal!!!­


1 keer bekeken0 reacties